6909406764 Δρόμος Χανίου, Μέγαρα giannisrikas@gmail.com

Ρίκας Ιωάννης
Ψυκτικός - Ψυκτικές Εργασίες - Πώληση - Τοποθέτηση - Service - Μέγαρα Αττική

Ο ψυκτικός Ρίκας Ιωάννης δραστηριοποιείται  εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του κλιματισμού και της επισκευής των ηλεκτρικών συσκευών. Με έδρα του τα Μέγαρα Αττικής και πολύχρονη εμπειρία, σας εγγυάται ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση και καλές τιμές σε οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στις συσκευές σας. Σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση όλο το χρόνο με την σωστή τεχνογνωσία, ευγένεια και ποιότητα.
Ο ψυκτικός Ρίκας Ιωάννης είναι πάντα δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, έτοιμος να διορθώσει κάθε βλάβη και εξυπηρετεί τις περιοχές: Μέγαρα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αλεποχώρι και όλη την Δυτική Αττική.
 

 

Κλιματισμός

Κλιματισμός

Αναλαμβάνει την πώληση, τοποθέτηση και επισκευή του Κλιματιστικού, των εταιρειών: Carrier, Toshiba, Inventor, Tesla, Haier και Sendo.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα ηλιακών θερμοσίφωνων μπορείτε να επιλέξετε για εσάς τον καταλληλότερο σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Service Οικιακών Συκσευών

Service Οικιακών Συκσευών

Με έδρα του τα Μέγαρα Αττικής και πολύχρονη εμπειρία, σας εγγυάται ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση και καλές τιμές σε οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στις συσκευές σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταχειρισμένες Οικιακές Συσκευές

Μεταχειρισμένες Οικιακές Συσκευές

Στο κατάστημα μας θα βρείτε και μεταχειρισμένες οικιακές συσκευές όπως: πλυντήρια, κουζίνες, ψυγεία και καταψύκτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ